Efterisolering der betaler sig​

Overvejer du at få foretaget en efterisolering hjemme hos dig?

Hos Bidstrup Tømrer og Snedker kan vi hjælpe dig med en efterisolering af din bolig. Vi er eksperter i alt, hvad der vedrører isolering, og vi kan tilbyde dig en solid, langtidssikrende løsning. Vi løser opgaver for private kunder og erhvervsdrivende, og vi opererer i Trekantsområdet omkring Fredericia, Vejle og Kolding.

Hvad er fordelene ved en efterisolering?

Den primære årsag til at efterisolere er et ønske om at spare penge på varmeregningen. En efterisolering giver en betydelig besparelse på varmeregningen, men den er også med til at vedligeholde din bolig og kan være med til at spare dig for mange gener.

Med efterisoleringen begrænser du ikke bare dit varmeforbrug, men du sikrer også et sundt indeklima for dig og din familie. Vægge, gulve og lofter vil blive varmere, hvilket begrænser risikoen for vækst af den generende og sundhedsskadelige skimmelsvamp. Når vi efterisolerer en bolig, indbygger vi dampspærrer i konstruktionen for at sikre, at der ikke samles fugt i isoleringen, da det i værste fald kan medføre råd- eller svampeangreb.

Lad os afgive et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at kontakte os på telefon 26 18 26 62 eller sende os en e-mail på stephan@bidstrup-ts.dk, hvis du gerne vil have os til at afgive et tilbud på efterisolering hjemme hos dig.​